Vælg side

Forældrefiduser

Sammenhold omkring børn skaber sammenhold mellem børn. Med vores samling af forældrefiduser gør vi det let at lave arrangementer og aktiviteter, der kan styrke fællesskabet i klassen og samarbejdet blandt jer forældre. I lærer hinanden at kende og børnene bliver de helt store vindere.

Annonce

Annonce

Kom godt i gang

Her finder forældre og skoler fiduser til stærkt forældresamarbejde omkring klassens sammenhold. Helt fra skolestart, hvor Sarah er ny elev sammen med Emin og de andre. Her er nogle fiduser til at komme godt i gang.
Indlæser

Sammen udendørs

Her kan du få inspiration til aktiviteter udendørs, der kan styrke klassens sammenhold.
Indlæser

Sammen i kort tid

Det behøver ikke kræve lang tid at gøre en indsats for at styrke sammenholdet i klassen. Her får du fiduser til aktiviteter, hvor forældre og elever er sammen i kort tid.
Indlæser

Sammen indendørs

På denne side kan forældre og skoler fiduser til stærkt forældresamarbejde omkring klassens sammenhold. Her er idéer til sjove og hyggelige aktiviteter indendørs.

Film skal da ses…med hele klassen

Find en god film, og saml alle klassens børn til en dejlig filmaften. Børn elsker at lade sig suge ind i et spændende eller sjovt filmunivers. Og glæden er endnu større, når man deler oplevelsen med sine kammerater. Find en god film, og saml alle klassens børn til en dejlig filmaften. Børn elsker at lade sig suge ind i et spændende eller sjovt filmunivers. Og glæden er endnu større, når man deler oplevelsen med sine kammerater.

Læs mere
Indlæser

Andre klasseaktiviteter

Her kan du få inspiration til aktiviteter, der kan styrke sammenholdet blandt forældre for børn i dit barns klasse.
Indlæser

Få de nyeste artikler fra Magasinet Skolebørn direkte i din indbakke 4-8 gange om året ved at tilmelde dig herunder. Det er helt gratis. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du Skole og Forældres privatlivspolitik. Læs den her.

P.S. Magasinet Skolebørn udgives af Skole og Forældre, landsorganisation for forældre til børn i folkeskolen. Dette tilbud gælder kun forældre på vores medlemsskoler. Ved du ikke om din skole er medlem? Skriv bare navnet på din skole, så tjekker vi det løbende. Ville du bare ønske, at din skole var medlem, så du kunne få nyhedsbrevet? Så tip din skolebestyrelse om, at de kan melde sig ind her.