Forældrefiduser

Sammenhold omkring børn skaber sammenhold mellem børn. Med vores samling af forældrefiduser gør vi det let at lave arrangementer og aktiviteter, der kan styrke fællesskabet i klassen og samarbejdet blandt jer forældre. I lærer hinanden at kende og børnene bliver de helt store vindere. Sroll ned eller klik ind på temaerne herunder:

Kom godt i gang
Sammen udendørs
Sammen i kort tid
Sammen indendørs
Andre klasseaktiviteter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev til kontakt- og trivselsforældre her.

Sammen udendørs

Her kan du få inspiration til aktiviteter udendørs, der kan styrke klassens sammenhold.
Indlæser

Sammen i kort tid

Det behøver ikke kræve lang tid at gøre en indsats for at styrke sammenholdet i klassen. Her får du fiduser til aktiviteter, hvor forældre og elever er sammen i kort tid.
Indlæser

Sammen indendørs

På denne side kan forældre og skoler fiduser til stærkt forældresamarbejde omkring klassens sammenhold. Her er idéer til sjove og hyggelige aktiviteter indendørs.
Indlæser

Andre klasseaktiviteter

Her kan du få inspiration til aktiviteter, der kan styrke sammenholdet blandt forældre for børn i dit barns klasse.
Indlæser

Kom godt i gang

Her finder forældre og skoler fiduser til stærkt forældresamarbejde omkring klassens sammenhold. Helt fra skolestart, hvor Sarah er ny elev sammen med Emin og de andre. Her er nogle fiduser til at komme godt i gang.
Indlæser

Få ny viden, inspiration og gode råd til at støtte dit skolebarn
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Skole og Forældres magasin, Skolebørn, og få de nyeste artikler direkte i din indbakke 8 gange om året.
Det er helt GRATIS og vi giver ikke din mailadresse videre til anden part.

Hvis du har lyst, kan du udfylde fødselsåret for dit barn/dine børn, så vi kan sende dig artikler, der passer til dit barns klassetrin. Det er selvfølgelig frivilligt og vi bruger ikke oplysningerne til andet.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du Skole og Forældres privatlivspolitik. Læs den her.