Vælg side

Hej journalist

Du er velkommen til at citere og bringe uddrag fra artikler eller vores undersøgelser, så længe Skole og Forældres magasin, Skolebørn, tydeligt angives som kilde. Gerne med henvisning til www.skoleborn.dk

Er du interesseret i flere tal fra vores undersøgelser eller kontakt til kilder eller cases, så kontakt redaktør Maj Carboni på mc@skole-foraeldre.dk eller telefon 28 93 36 80.

Er du interesseret i en kommentar fra Skole og Forældres formand, så kontakt Rasmus Edelberg på rae@skole-foraeldre.dk eller telefon 23 27 05 38.

 

Få de nyeste artikler fra Magasinet Skolebørn direkte i din indbakke 4-8 gange om året ved at tilmelde dig herunder. Det er helt gratis. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du Skole og Forældres privatlivspolitik. Læs den her.

P.S. Magasinet Skolebørn udgives af Skole og Forældre, landsorganisation for forældre til børn i folkeskolen. Dette tilbud gælder kun forældre på vores medlemsskoler. Ved du ikke om din skole er medlem? Skriv bare navnet på din skole, så tjekker vi det løbende. Ville du bare ønske, at din skole var medlem, så du kunne få nyhedsbrevet? Så tip din skolebestyrelse om, at de kan melde sig ind her.