Vælg side

Alle temaer

Forældreguides

Seneste

Hjælp dit barn til at trives bedre med en god nattesøvn

Har dit barn svært ved at falde i søvn, er bange for at sove i sin egen seng eller vågner ofte op om natten? De fleste forældre kender nok til frustrationer over, at ens barn ikke får den nødvendige søvn, som man ved er en forudsætning for deres indlæring, trivsel og sundhed. Her får du en læges 5 gode råd til at hjælpe dit barn til en bedre søvn. Der er også 5 gode råd til teenagere…

Skole-hjem-samarbejde

Seneste

Særlige behov

Seneste

Undervisningsmiljø

Seneste

Opdragelse og dannelse

Seneste

God undervisning

Seneste

Kendte om skolen

Seneste

Digitale medier

Seneste

Det skal du vide om digital dannelse, når dit barn går i 0.klasse

Vi lever i en tid, hvor digitale medier har betydning for, hvordan vores børn vokser op og bliver dannet som mennesker. Derfor er det afgørende, at børn lærer at bruge de digitale medier på en hensigtsmæssig måde, forholde sig kritisk til dem og kunne både tage del i og bidrage til fællesskabet. Som forældre skal man i gang med den opgave tidligere end de fleste tror – gerne allerede i indskolingen, mener eksperter.

Motivation

Seneste

Kontaktforældre

Seneste

Trivsel

Seneste

Ro og relationer er afgørende for trivsel

Ny undersøgelse blandt 1.031 skoleforældre tyder på, at mangel på personale på skolerne udfordrer elevernes trivsel. Men også omgangstonen på skolen ligger helt i top, når forældrene vurderer, hvad der får deres børn til henholdsvis at trives og mistrives.

Elevinddragelse

Seneste

Uddannelsesvalg

Seneste

Podcast: Uddannelsesvalg

Forældre spiller en stor i, når unge skal være ungdomsuddannelse efter folkeskolen, men mange forældre oplever, at de er overladt til dem selv i forhold til at vejlede deres barn. Og er der særlige hensyn der skal tages til skolebarnet – hvordan får man så lige fortalt det og til hvem?

Alle

Seneste

Få ny viden, inspiration og gode råd til at støtte dit skolebarn
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Skole og Forældres magasin, Skolebørn, og få de nyeste artikler direkte i din indbakke 8 gange om året.
Det er helt GRATIS og vi giver ikke din mailadresse videre til anden part.

Hvis du har lyst, kan du udfylde fødselsåret for dit barn/dine børn, så vi kan sende dig artikler, der passer til dit barns klassetrin. Det er selvfølgelig frivilligt og vi bruger ikke oplysningerne til andet.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du Skole og Forældres privatlivspolitik. Læs den her.