Vælg side

Alle temaer

Forældreguides

Seneste

Skole-hjem-samarbejde

Seneste

Forældre får skylden for deres børns udfordringer

4 ud af 10 forældre til børn, der mistrives i skolen, oplever, at skolen peger på dem som årsagen. Det kan får forældrene til at trække sig tilbage fra samarbejdet eller gå til modangreb - og så har vi en ond spiral, der er ødelæggende for det skole-hjem-samarbejde, der skulle have fået barnet tilbage i trivsel. Vi må pakke pegefingrene væk, slå ørene ud og lytte til hinandens perspektiver, lyder det fra Forældrerådgivningen.

Særlige behov

Seneste

Undervisningsmiljø

Seneste

Opdragelse og dannelse

Seneste

God undervisning

Seneste

Kendte om skolen

Seneste

Digitale medier

Seneste

Det skal du vide om digital dannelse, når dit barn går i 0.klasse

Vi lever i en tid, hvor digitale medier har betydning for, hvordan vores børn vokser op og bliver dannet som mennesker. Derfor er det afgørende, at børn lærer at bruge de digitale medier på en hensigtsmæssig måde, forholde sig kritisk til dem og kunne både tage del i og bidrage til fællesskabet. Som forældre skal man i gang med den opgave tidligere end de fleste tror – gerne allerede i indskolingen, mener eksperter.

Motivation

Seneste

Kontaktforældre

Seneste

Trivsel

Seneste

Elevinddragelse

Seneste

Uddannelsesvalg

Seneste

Podcast: Uddannelsesvalg

Forældre spiller en stor i, når unge skal være ungdomsuddannelse efter folkeskolen, men mange forældre oplever, at de er overladt til dem selv i forhold til at vejlede deres barn. Og er der særlige hensyn der skal tages til skolebarnet – hvordan får man så lige fortalt det og til hvem?

Alle

Seneste

Få ny viden, inspiration og gode råd til at støtte dit skolebarn
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Skole og Forældres magasin, Skolebørn, og få de nyeste artikler direkte i din indbakke 8 gange om året.
Det er helt GRATIS og vi giver ikke din mailadresse videre til anden part.

Hvis du har lyst, kan du udfylde fødselsåret for dit barn/dine børn, så vi kan sende dig artikler, der passer til dit barns klassetrin. Det er selvfølgelig frivilligt og vi bruger ikke oplysningerne til andet.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du Skole og Forældres privatlivspolitik. Læs den her.