Vælg side

Forældrenes rolle

Forældrenes rolle

Webinar: Giv dit barn en god start i SFO

Om lidt starter en helt ny hverdag for dit barn. En hverdag i SFO med nye og færre voksne, med områder uden hegn og låger og ikke mindst en hel masse nye børn, som dit barn måske først skal til at lære at kende. Hvordan støtter du bedst dit barn på denne på én gang både fantastiske og skræmmende rejse? Det kan du blive klogere på ved at deltage i dette gratis webinar.

Læs mere

Få et godt samarbejde med de voksne i skolen

Når yndlingspædagogen i børnehaven udskiftes med en børnehaveklasseleder, et antal skolepædagoger og senere forskellige lærere, starter et helt nyt samarbejde for dig som forælder. Her får du de bedste råd fra formanden for børnehaveklasselederforeningen Pia Jessen og lederen af Skole og Forældres forældrerådgivning Rikke Alice Bille.

Læs mere
Indlæser

Få ny viden, inspiration og gode råd til at støtte dit skolebarn
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Skole og Forældres magasin, Skolebørn, og få de nyeste artikler direkte i din indbakke 8 gange om året.
Det er helt GRATIS og vi giver ikke din mailadresse videre til anden part.

Hvis du har lyst, kan du udfylde fødselsåret for dit barn/dine børn, så vi kan sende dig artikler, der passer til dit barns klassetrin. Det er selvfølgelig frivilligt og vi bruger ikke oplysningerne til andet.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du Skole og Forældres privatlivspolitik. Læs den her.