Vælg Side

Det faglige

Det faglige

Forstå hvad dit barns matematiklærer siger

Regnestrategier, Tiervenner, Pluspar, Tælleremser og “Hoppe ti frem”. Der er sket lidt med matematikundervisningen siden vi forældre selv gik i skole. Har du også lidt svært ved at forstå de nye ord, dit barn kommer hjem og fortæller om? Her giver matematiklærer, Kathrine Iversen, dig en forklaring og tips til, hvordan du kan støtte dit barn i at træne matematik derhjemme.

Læs mere

”Opdag matematikken i hverdagen”

Som nybagt skoleforælder kan man være nervøs for om ens barn kan følge med fagligt og vil måske gerne støtte sit barn i at komme godt i gang – fx med matematikken. Der er dog ingen grund til at kaste sig over lærebøger og bruge eftermiddagene på at løse opgaver i matematikhæfter. Man skal hellere tale med sit barn om de tal og former man støder på i hverdagen og lege matematikken ind, lyder rådet fra en mor og matematikbogsforfatter.

Læs mere
Indlæser

Få ny viden, inspiration og gode råd til at støtte dit skolebarn
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Skole og Forældres magasin, Skolebørn, og få de nyeste artikler direkte i din indbakke 8 gange om året.
Det er helt GRATIS og vi giver ikke din mailadresse videre til anden part.

Hvis du har lyst, kan du udfylde fødselsåret for dit barn/dine børn, så vi kan sende dig artikler, der passer til dit barns klassetrin. Det er selvfølgelig frivilligt og vi bruger ikke oplysningerne til andet.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du Skole og Forældres privatlivspolitik. Læs den her.