Fællesskaber

Elever, der føler sig som en del af et trygt fællesskab i skolen, trives bedre og lærer mere. Derfor er det afgørende at arbejde med fællesskaber i skolen. Også i de større klasser.

SCROLL NED og se, hvad skolen og forældrene kan gøre for at styrke fællesskabet.

Fællesskaber

Elever, der føler sig som en del af et trygt fællesskab i skolen, trives bedre og lærer mere. Derfor er det afgørende at arbejde med fællesskaber i skolen. Også i de større klasser. SCROLL NED og se, hvad skolen og forældrene kan gøre for at styrke fællesskabet.

Legeaftaler – Fordele og udfordringer

Legeaftaler kan styrke venskaber og glæden ved at gå i skole. De kan have positiv betydning for barnets venskaber og fællesskabet i klassen. Der er dog også børn, der er udenfor fællesskabet og legeaftalerne, og det er derfor vigtigt at inkludere dem, ved at invitere bredt som forældre.

Læs mere
Indlæser

Få ny viden, inspiration og gode råd til at støtte dit skolebarn
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Skole og Forældres magasin, Skolebørn, og få de nyeste artikler direkte i din indbakke 8 gange om året.
Det er helt GRATIS og vi giver ikke din mailadresse videre til anden part.

Hvis du har lyst, kan du udfylde fødselsåret for dit barn/dine børn, så vi kan sende dig artikler, der passer til dit barns klassetrin. Det er selvfølgelig frivilligt og vi bruger ikke oplysningerne til andet.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du Skole og Forældres privatlivspolitik. Læs den her.