Vælg side

For tidlig skolestart

Annonce

Annonce

For tidlig skolestart

Mor om udskudt skolegang og omgang

Det var ikke nogen nem beslutning at skille tvillingerne ad, men for Barbara på 7 år, betød det en ny og bedre start på skolelivet at gå børnehaveklassen om. Forældrene ville dog ønske, at deres bekymring for Barbaras skolestart var blevet hørt allerede i børnehaven, så et år med nederlag kunne være undgået.

Læs mere

Guide til forældre: Overvejer du at udskyde dit barns skolestart?

Hvis dit barn begynder i skole uden at være parat til det, kan det få betydning for resten af skolegangen. Se her, hvad du skal være opmærksom på – og hvad du kan gøre, hvis du tænker, at dit barn ville have bedst af et år mere i børnehaven.
Her får du de bedste råd fra lederen af Forældrerådgivningen, Rikke Alice Bille, og formand for Børnehaveklasseforeningen, Pia Jessen.

Læs mere

For tidlig skolestart kan skade barnets skolegang

Mange børn kommer for tidligt i skole, og det kan have konsekvenser for resten af deres skoletid. Men det kan være svært for forældre at få lov til at skoleudsætte børnene. ”Der skal lyttes mere til forældre, der har et ønske om, at deres barn skal blive et år længere i børnehave. Det er forældrene, der kender deres børn bedst,” siger næstformand i Skole og Forældre, Cecilie Harrits.

Læs mere
Indlæser

Få de nyeste artikler fra Magasinet Skolebørn direkte i din indbakke 4-8 gange om året ved at tilmelde dig herunder. Det er helt gratis. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du Skole og Forældres privatlivspolitik. Læs den her.

P.S. Magasinet Skolebørn udgives af Skole og Forældre, landsorganisation for forældre til børn i folkeskolen. Dette tilbud gælder kun forældre på vores medlemsskoler. Ved du ikke om din skole er medlem? Skriv bare navnet på din skole, så tjekker vi det løbende. Ville du bare ønske, at din skole var medlem, så du kunne få nyhedsbrevet? Så tip din skolebestyrelse om, at de kan melde sig ind her.