Vælg Side

Ikke-kategoriseret

Ikke-kategoriseret

Mad må ikke blive noget børn tror de kan dø af

Jeg kan stadigvæk huske den dag min datter på 8 år kom hjem fra skole og sagde: ”Nej tak, jeg skal ikke have smør på mit rugbrød. Det kan man dø af”. Det havde en voksen henne i skolen fortalt hende. ”Der er fedt i smør. Og det er farligt. Og det kan man falde død om af. Jeg vil ikke dø allerede nu”! 

Læs mere

Rasmus Edelberg: Tag forældrenes corona-erfaringer alvorligt

Kombiner den fysiske undervisning på skolen med digital undervisning derhjemme, så skoledagen føles kortere og mindre presset. Lav hjemmeundervisning nogle dage om måneden for de ældste elever eller giv nogle af eleverne med særlige udfordringer fjernundervisning i en periode – fx elever med skolevægring. Ja, tak til bedre rengøring, kortere skoledage, færre fag på en dag, mindre klasser med mere ro og mere udendørs undervisning.

Læs mere
Indlæser

Få ny viden, inspiration og gode råd til at støtte dit skolebarn
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Skole og Forældres magasin, Skolebørn, og få de nyeste artikler direkte i din indbakke 8 gange om året.
Det er helt GRATIS og vi giver ikke din mailadresse videre til anden part.

Hvis du har lyst, kan du udfylde fødselsåret for dit barn/dine børn, så vi kan sende dig artikler, der passer til dit barns klassetrin. Det er selvfølgelig frivilligt og vi bruger ikke oplysningerne til andet.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du Skole og Forældres privatlivspolitik. Læs den her.