Vælg side

Podcast: Løsningen er responsivt skole-hjem-samarbejde

Podcast: Løsningen er responsivt skole-hjem-samarbejde

Mange forældre oplever skole-hjem-samarbejdet som vanskeligt og krævende. Der er behov for nye måder at tilgå forældresamarbejdet, så det bliver mere dynamisk og mindre fastlåst, mener eksperterne i studiet. Lyt med, når Spørg om skole får besøg af skoleforsker Gro Emmertsen Lund i studiet i en samtale om skole-hjem-samarbejdet. 

Formand: Stop besparelser

Formand: Stop besparelser

I alt for lang tid, har kommunerne år efter år været tvunget til at lave besparelser pga. mange års stram statslig udgiftsstyring, skattestop og omprioriteringsbidrag. Det går hårdt ud over børnenes skoler og SFO. Christiansborg må vågne op og investere i vores børn og deres fremtid, siger formand i Skole og Forældre, Rasmus Edelberg.

Få ny viden, inspiration og gode råd til at støtte dit skolebarn
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Skole og Forældres magasin, Skolebørn, og få de nyeste artikler direkte i din indbakke 8 gange om året.
Det er helt GRATIS og vi giver ikke din mailadresse videre til anden part.

Hvis du har lyst, kan du udfylde fødselsåret for dit barn/dine børn, så vi kan sende dig artikler, der passer til dit barns klassetrin. Det er selvfølgelig frivilligt og vi bruger ikke oplysningerne til andet.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du Skole og Forældres privatlivspolitik. Læs den her.