Vælg Side

Praktisk skole

Praktisk skole

Opdelingen i bogligt og praktisk hører fortiden til

Efter årtier med ensidigt fokus på akademiske mål skal folkeskolen igen være mere praktisk, mener både skolefolk, forskere og politikere. For børn bliver både dygtigere og gladere af at lære med hele kroppen, kunne fremstille ting med hænderne og sætte boglig lærdom i praktisk anvendelse.

Læs mere

Minister: Det, der står i bøgerne, skal vi knytte til elevernes liv og hverdag

Hvad mener undervisningsminister, Mattias Tesfaye, når han taler om, at undervisningen i folkeskolen skal være mere praktisk? Magasinet Skolebørn besøgte ham på kontoret og fik historien om, hvordan en dåse i en busk og et eksploderende græskar kan give elever mere læring og lyst til at gå i skole. Der blev også varslet mere frihed, mindre målstyring, et kig på timefordelingen og nye mennesker på lærerværelset.

Læs mere
Indlæser

Få ny viden, inspiration og gode råd til at støtte dit skolebarn
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Skole og Forældres magasin, Skolebørn, og få de nyeste artikler direkte i din indbakke 8 gange om året.
Det er helt GRATIS og vi giver ikke din mailadresse videre til anden part.

Hvis du har lyst, kan du udfylde fødselsåret for dit barn/dine børn, så vi kan sende dig artikler, der passer til dit barns klassetrin. Det er selvfølgelig frivilligt og vi bruger ikke oplysningerne til andet.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du Skole og Forældres privatlivspolitik. Læs den her.