
Et mere sikkert Unilogin
Et mere sikkert Unilogin Når elever og forældre efter vinterferien logger ind på Aula med...
Læs mereVælg side
Skolebørn / Elevinddragelse
Et mere sikkert Unilogin Når elever og forældre efter vinterferien logger ind på Aula med...
Læs mereStudie af folkeskoleklasse viser, at børns sociale roller, fx “dygtige elever”, er knyttet sammen med deres læring og trivsel.
Læs mereDet er ’klassekammerateffekt’, der trækkes på, når lærere ofte sætter stærke elever sammen med svage. Men strategien kan overdrives, erkender eksperter.
Læs mereMåske er 10 år i den samme klasse ikke den bedste måde at gå i skole på? På Humlebæk Skole ryster de posen mindst hvert halve år. Det giver nye venskaber og frihed til at være sig selv, mener elever og lærere.
Læs mereKommer du indimellem til at spørge dit barn, hvem der er de frække eller dygtige i klassen? Roller i klassen kan skade barnets trivsel.
Læs mereSom folkeskole har man også et ansvar for klimaet, lyder det fra formanden på Tove Ditlevsen Skole i København.
Læs mereKun 6 procent af forældrene mener, at deres børn i høj grad har indflydelse på deres egen skolegang. Det kan skade elevernes motivation for at gå i skole.
Læs mereElever kan ændre deres nære verden, hvis de tør – og får hjælp af de voksne på skolen. Men hvilke skub har de små demokrater brug for?
Læs mereEleverne på Sct. Nicolai Skole er begejstrede, og har taget arbejdshandskerne på og er blevet bevidste om, at de kan gøre en forskel for dem selv og andre.
Læs mereI en demokratisk skole bestemmer eleverne alt. Hvem der skal være skoleleder, reglerne og hvilken undervisning de har lyst til at deltage i.
Læs mereFå ny viden, inspiration og gode råd til at støtte dit skolebarn
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Skole og Forældres magasin, Skolebørn, og få de nyeste artikler direkte i din indbakke 8 gange om året.
Det er helt GRATIS og vi giver ikke din mailadresse videre til anden part.
Hvis du har lyst, kan du udfylde fødselsåret for dit barn/dine børn, så vi kan sende dig artikler, der passer til dit barns klassetrin. Det er selvfølgelig frivilligt og vi bruger ikke oplysningerne til andet.
Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du Skole og Forældres privatlivspolitik. Læs den her.