Vælg side

Lyt til alle afsnit af podcasten

Lyt til alle afsnit af podcasten

Podcast: Diagnose

Antallet af børn, der får en psykiatrisk diagnose, er fordoblet på få år. Forældre og skole kan have behov for at få sat navn på barnets udfordringer. Men diagnoser kan også stemple et barn, og udløser ikke altid den støtte, som forældrene håbede på. Temaet i dette afsnit af Spørg om skolebørn er: Diagnose – og hvad så?

Læs mere

Podcast: Skolevægring

Et stigende antal børn og unge har svært ved at komme i skole og isolerer sig i stedet derhjemme. For dem er det at gå i skole forbundet med noget, de ikke tør eller magter. Men fraværet har store konsekvenser for børnene både fagligt og socialt. Lyt til podcast om skolevægring

Læs mere

Podcast: Ordblindhed

Når man skal lære nyt i skolen, foregår det ofte ved at læse og skrive. Som ordblind kan det derfor blive en udfordring at følge med i alle fag. De har behov for hjælp og støtte fra både forældre, pædagoger og lærere. Lyt med i denne udgave af Spørg om skolebørn, der sætter fokus på ordblindhed. 

Læs mere
Indlæser

Få ny viden, inspiration og gode råd til at støtte dit skolebarn
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Skole og Forældres magasin, Skolebørn, og få de nyeste artikler direkte i din indbakke 8 gange om året.
Det er helt GRATIS og vi giver ikke din mailadresse videre til anden part.

Hvis du har lyst, kan du udfylde fødselsåret for dit barn/dine børn, så vi kan sende dig artikler, der passer til dit barns klassetrin. Det er selvfølgelig frivilligt og vi bruger ikke oplysningerne til andet.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du Skole og Forældres privatlivspolitik. Læs den her.